lauantai 28. joulukuuta 2019

Maanmuokkaukset pihan puutarhan jyrsintätyöt puutarhajyrsimellä Talonmiespalvelu Piha- ja puutarhatyöt vuodenaikojen mukaan

Puutarhajyrsintyöt puutarhajyrsintapalvelut Tampere Ylöjärvi Nokia Kangasala Lempäälä Pirkanmaa

Katso alla oleva esittelyvideo käyttämästäme Stihl Viking 585 puutarhajyrsimestä:
Maanmuokkaukset pihan puutarhan jyrsintätyöt puutarhajyrsimellä Talonmiespalvelu, piha- ja puutarhatyöt vuodenaikojen mukaan


Yhteydenotot ensisijassa e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin whatsupin kautta 044-3380291 ei aina mahdollista vastata jos työkone esim moottorisaha- tmv vaarallinen työ kesken. 

Käyttäkää sähköpostia, tulee laakista asia selväksi yhteystietojenne kera. 

Pystyn vastaamaan aina paremmin kun laitatte asianne sähköpostilla, osoitteenne, toiveaikanne ja mitä saisi enintään maksaa, niin tiedän pääsemmekö sopimussuhteeseen.

----------------
Viking HB 585 suuremmille alueille: Työleveys 85 cm ja tehokas Kohler-moottori takaa sen, että isot alueet sekä pellot möyhentyvät tehokkaasti. Optimoitu tärinänvaimennusjärjestelmä suojaa lihaksia ja niveliä. Laadukkaat komponentit sekä vakaa ja tukeva runkorakennet. Lisävarusteet täydentävät kokonaisuuden ja antavat laitteelle pitkän käyttöiän.
--------
Lisävarusteina on käyttämässäni koneessa oheiset: 
VIKINGin lisävarustevalikoimana mukana mm. vakoauran ja rautapyörät helpottamaan työntekoa.
https://puutarhajyrsimella-jyrsintapalvelut.blogspot.com/
----
Tilaa lahjaksi mummolaan kevääksi tmv merkkipäiväksi pihapalveluitamme: Katso blogista ohjeet = Sähköpostia kiitos, käteisellä edetään.

Lisävinkkejä oheisella videolla:


Kotitalousvähennysoikeus töistämme. Kuitti tilaussähköpostiinne. Siksi myös hyvä että yhteydenottonne aina ensisijassa sähköpostilla. Kuten tiedätte kirjeposti hidasta ja epäluotettavaa.
----
https://puutarhajyrsintyot-tampere.blogspot.com/
--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti